dermalogica behandelingen

Dermalogica behandelingen

Dermalogica is meer dan een beauty of luxemerk. Het richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huidconditie en het gezond houden van de huid. Na een behandeling ervaart u het verschil en verbetert uw huidconditie zichtbaar. U krijgt uw gezonde, mooie en frisse uitstraling en uw huidconditie herstelt zichtbaar en voelbaar! In de cyclus van 28 dagen waarin huidvernieuwing plaats vindt, zorgt Dermalogica voor een positieve ontwikkeling.

De producten van Dermalogica zijn natuurlijk en bevatten geen minerale oliën, lanoline, geur- en kleurstoffen en alcohol. Ingrediënten die vaak huidirritaties op de huid achterlaten.

De producten zijn allemaal dierproefvrij, alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en flesjes met een pompsysteem.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Prijzen Dermalogica behandelingen:

Pro skin 30 minuten
€ 42,00
€ 42,00
Pro skin 60 minuten
€ 75,00
€ 75,00
Pro skin 90 minuten
€ 109,00
€ 109,00